Huurkalender.nl is een online verhuur software voor verhuurders om boekingen te beheren en eenvoudig boekingen te ontvangen. Deze software is bijvoorbeeld toepasbaar voor online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van een vakantiewoning, bed & breakfast, camping, auto, camper, boot of workshops. De software probeert zich te onderscheiden door het beheer eenvoudig en simpel te houden. De ondersteuning wordt veelal geleverd door per e-mail of op verzoek per telefoon via de Huurkalender.nl waardoor er snelle en adequate ondersteuning mogelijk op eventuele vragen van gebruikers.

Simpele website integratie

Huurkalender software biedt de verhuurder verschillende tools om de huurkalender te integreren op een eigen website. Dit door het aanbieden van verschillende website plugins die door middel van een regel javascript en html code in de website broncode geplaatst kunnen worden. Ook is er voor het platform Wordpress een plugin beschikbaar genaamd Huurkalender WP om de huurkalender eenvoudig in een Wordpress website te op te nemen. De beschikbaarheid wordt dan weergegeven op de website van de verhuurder. Als een bezoeker op de website van de verhuurder de beschikbaarheidskalender opvraagt, wordt de beschikbaarheid realtime opgevraagd bij Huurkalender.nl waardoor altijd de juiste beschikbaarheid kan worden weergegeven.

Direct online reserveringen ontvangen

Naast het weergeven van de beschikbaarheid op de website van de verhuurder is het mogelijk om rechtstreeks reserveringen te ontvangen via de Huurkalender. Tijdens deze reservering kunnen verhuurders het contactformulier naar eigen wens vorm te geven. Hierdoor kan voor elke verhuursituatie een persoonlijk boekingsproces worden gegenereerd door de verhuurder. Na een succesvolle boeking kan verhuurder de betaling ook automatisch ontvangen op zijn eigen rekening.

Uw oplossing, onze zorg

Huurkalender.nl is een SaaS (Software as a Service) oplossing. Dit betekent dat de gebruiker van de applicatie geen technische kennis nodig heeft en zelf geen software op zijn computer hoeft te installeren en onderhouden. Huurkalender.nl zorgt zelf voor het up-to-date houden van de software en de opslag en beheer van de data. De data wordt online in de cloud opgeslagen en zijn alleen toegankelijk met een geldige inloggegevens via Huurkalender.nl. Dit heeft als voordeel dat de data altijd centraal staat opgeslagen en er alleen een werkende internetverbinding nodig is om de boekingen te beheren. Alle gegevensuitwisselingen vinden plaats door middel van een beveiligde verbinding genaamd SSL, wat ervoor zorgt dat de alleen de gebruiker en Huurkalender.nl de verstuurde gegevens kan inzien en er niemand met de verbinding kan meekijken.
Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan