Boekingen importeren van Airbnb.com

Je kan de boekingen vanuit Airbnb.com automatisch importeren in de Huurkalender. Als er nieuwe boekingen aan je kalender in Airbnb.com worden toegevoegd dan worden deze dagen automatisch als bezet opgenomen in je eigen kalender. Hierdoor ben je altijd up2date en heb je zo min mogelijk kans op overlappende boekingen binnen je kalender. Hieronder worden de stappen nader toegelicht door middel van een eenvoudig stappenplan om direct goed op weg te helpen. Uiteindelijk toch nog vragen? Stuur ons  een bericht en wij helpen je graag. 

Om de boekingen uit Airbnb.com te exporteren en vervolgens in de Huurkalender te importeren heb je een link nodig met daarin de laatste boekingen van Airbnb.com. Airbnb.com biedt deze koppeling aan door middel van een ".ical" export link. Deze export link moet je importeren in de Huurkalender om de boekingen automatisch over te zetten in je eigen Huurkalender. 

Kopieer de export link van Airbnb.com

 1. Ga op airbnb.com naar Verhuurder en selecteer Kalender.
 2. Klik op Beschikbaarheidsintellingen in je kalenderoverzicht
 3. Selecteer Export Kalender onder Kalenders synchroniseren
 4. Kopieer de export link en plak deze in de Huurkalender (zie volgende stappen).

Koppel Airbnb.com aan je Huurkalender

 1. Log in in jouw administratiepaneel van Huurkalender.nl.
 2. Ga via Account naar de Import & synchronisatie pagina. 
 3. Klik op Kalender link toevoegen.
 4. Selecteer de kalender waar de boekingen in moeten worden geïmporteerd.
 5. Geef de geïmporteerde kalender een naam en geef de boekingen welke via deze link worden geïmporteerd een status. Bijvoorbeeld "Bevestigd". De geïmporteerde boekingen worden dan met deze status in je Huurkalender geïmporteerd.
 6. Vul vervolgens de link van Airbnb.com in bij kalender link.

 7. Klik op Synchronisatie link toevoegen om de instellingen te bevestigen.

Boekingen worden automatisch gesynchroniseerd 

En je bent klaar. Nu zijn de boekingen van Airbnb.com zijn gekoppeld aan je huurkalender. Als er nieuwe boekingen worden toegevoegd aan Airbnb.com dan worden deze binnen een uur ook in je Huurkalender toegevoegd en als bezet in je kalender weergegeven. Hierdoor zijn je boekingen altijd up-to-date. Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan