veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op meest gestelde vragen. Heeft u alsnog een vraag start dan een chat of stuur ons een bericht via contact@huurkalender.nl. Wij horen graag van u.

U kunt altijd rekenen op onze support. Twijfel vooral niet en start een chat, wij helpen u graag. Ook is het mogelijk om ons telefonisch te bereiken op (040) 209 4030 of te mailen op contact@huurkalender.nl.
Wij verplichten u tot niets. Na uw aanmelding kunt u alle functionaliteiten gratis proberen. Hierna kunt u zelf kiezen of u verder gaat met een kalender abonnement. En anders kunt u altijd nog kiezen voor het kosteloze pakket.
Dat klopt. U betaald geen commissie over de boekingen welke via de beschikbaarheidskalender of de boekingsmodule zijn binnengekomen.
Wij installeren graag de online beschikbaarheidskalender en/of de boekingsmodule in uw eigen website. Neem na het aanmaken van een kalender contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Dat klopt. U kunt de kalender zelf instellen of deze boekingen per dag of per nacht weergeeft.
Dat klopt. U kunt door middel van één druk op de kop boekingen importeren of exporteren naar andere kalenders of uw boekingen koppelen aan uw eigen agenda.
Probeer het gratis
faq

Deze gebruikers gingen u voor

Lees hieronder een aantal ervaringen van Huurkalender gebruikers.

Maak nu gratis uw kalender aan

ChatChatten? Wij zijn online