Boekingen importeren van Booking.com

Je kan de boekingen vanuit Booking.com automatisch importeren in de Huurkalender. Als er nieuwe boekingen aan je kalender in Booking.com wordt toegevoegd dan worden de bezette dagen automatisch als bezet opgenomen in je eigen Huurkalender. Hierdoor ben je altijd up-to-date en heb je zo min mogelijk kans op overlappende boekingen binnen je kalender. Hieronder worden de stappen nader toegelicht door middel van een eenvoudig stappenplan om direct goed op weg te helpen. Uiteindelijk toch nog vragen? Stuur ons een bericht en wij helpen je graag. 

Om de boekingen uit Booking.com te exporteren en vervolgens in de Huurkalender te importeren heb je een link nodig met daarin de laatste boekingen van Booking.com. Booking.com biedt deze koppeling aan door middel van een ".ical" export link. Deze export link moet je importeren in de Huurkalender om de boekingen automatisch over te zetten in je eigen Huurkalender. 

Kopieer de export link van Booking.com

 1. Log in op het extranet van booking.com en klik op de tab Kalender of Prijzen & Beschikbaarheid en selecteer Kalenders synchroniseren
 2. Klik op Kalenderkoppeling toevoegen, scroll omlaag en klik op Deze stap overslaan.
 3. Geef de koppeling een naam in het popup-venster dat dan verschijnt en klik op Kalender exporteren.
 4. Klik op Export kalender.
 5. Kopieer de link door te klikken op Link kopiëren en plak het dan in het relevante veld op uw externe kalender.
 6. Als dat klaar is, kunt u terug naar het extranet. Klik daar op Klaar.


Koppel Booking.com aan je Huurkalender

 1. Log in in jouw administratiepaneel van Huurkalender.nl.
 2. Ga via Account naar de Import & synchronisatie pagina. 
 3. Klik op Kalender link toevoegen.
 4. Selecteer de kalender waar de boekingen in moeten worden geïmporteerd.
 5. Geef de geïmporteerde kalender een naam en geef de boekingen welke via deze link worden geïmporteerd een status. Bijvoorbeeld "Bevestigd". De geïmporteerde boekingen worden dan met deze status in je Huurkalender geïmporteerd.
 6. Vul vervolgens de link van Booking.com in bij kalender link.

 7. Klik op Synchronisatie link toevoegen om de instellingen te bevestigen.

Boekingen worden automatisch gesynchroniseerd 

En je bent klaar. Nu zijn de boekingen van Booking.com zijn gekoppeld aan je huurkalender. Als er nieuwe boekingen worden toegevoegd aan Booking.com dan worden deze binnen een uur ook in je Huurkalender toegevoegd en als bezet in je kalender weergegeven. Hierdoor zijn je boekingen altijd up-to-date. 


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan