Boekingen importeren van Natuurhuisje.nl

Je kan eenvoudig de boekingen van Natuurhuisje.nl en je eigen Huurkalender importeren. Hieronder worden de stappen nader toegelicht door middel van een eenvoudig stappenplan om je direct goed op weg te helpen. Uiteindelijk toch nog vragen? Stuur ons een bericht en wij helpen je graag. 

Om de boekingen van Natuurhuisje in de Huurkalender te importeren heb je een link nodig met daarin de laatste boekingen van Natuurhuisje.nl. Natuurhuisje.nl biedt deze functionaliteit aan door middel van een ".ical" export link. Dit is dezelfde link welke je ook kan gebruiken om bijvoorbeeld de boekingen van Natuurhuisje.nl in je eigen agenda te importeren. Deze export link moet je importeren in de Huurkalender om de boekingen automatisch over te zetten in je eigen Huurkalender. 

Kopieer de export link van Natuurhuisje.nl

 1. Log in in jouw administratiepaneel van Natuurhuisje.nl.
 2. Kies de het Natuurhuisje welke je wilt koppelen aan de Huurkalender.
 3. Kies in het menu aan de rechterkant voor Beschikbaarheid.
 4. Klik op Export kalender.
 5. Hier worden nu twee velden weergegeven, Export en Import.
 6. Kopieer de link in het Export veld, dit is de link welke je aan de Huurkalender moet toevoegen om de kalenders met elkaar te koppelen.


Koppel het natuurhuisje aan je Huurkalender

 1. Log in in jouw administratiepaneel van Huurkalender.nl.
 2. Ga via Account naar de Import & synchronisatie pagina. 
 3. Klik op Kalender link toevoegen.
 4. Selecteer de kalender waar de boekingen in moeten worden geïmporteerd.
 5. Geef de geïmporteerde kalender een naam en geef de boekingen welke via deze link worden geïmporteerd een status. Bijvoorbeeld "Bevestigd". De geïmporteerde boekingen worden dan met deze status in je Huurkalender geïmporteerd. 
 6. Vul vervolgens de link van Natuurhuisje.nl in bij kalender link.
   
 7. Klik op Synchronisatie link toevoegen om de instellingen te bevestigen.

Boekingen worden automatisch gesynchroniseerd 

En je bent klaar. Nu zijn de boekingen van Natuurhuisje.nl gekoppeld aan je huurkalender. Als er binnen Natuurhuisje nieuwe boekingen worden toegevoegd dan worden deze binnen een uur ook in je Huurkalender toegevoegd en als bezet in je kalender weergegeven. Hierdoor zijn je boekingen altijd up-to-date. Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan