Boekingen exporteren naar externe boekingsplatformen

Om dubbele boekingen te voorkomen, kun je je kalender van Huurkalender.nl koppelen aan externe kalenders, zoals Booking.com, Airbnb.com of Micazu.nl. Een koppeling is mogelijk met alle externe boekingsplatformen die een synchronisatielink aanbieden.

Het is belangrijk om zowel je boekingen vanuit Huurkalender.nl naar de externe kalender te exporteren, maar ook de externe boekingen naar Huurkalender.nl te importeren. In dit artikel lees je hoe je de boekingen vanuit Huurkalender.nl exporteert naar andere kalenders.

Om een koppeling te maken, plaats je de exportlink van Huurkalender.nl op het gewenste externe platform. Zodra de koppeling is gemaakt, synchroniseren de boekingen van Huurkalender.nl automatisch met die van de externe partij. Hieronder vind je het stappenplan voor het maken van de koppeling. 


Hoe exporteer ik mijn boekingen?

Ga via Account naar de pagina Import en Synchronisatie. Onder de kop Huurkalender boekingen exporteren vind je de link die je nodig hebt voor de koppeling:Alleen de boekingen van Huurkalender.nl worden in deze link opgenomen. Om boekingen van externe partijen in jouw beschikbaarheidskalender te laden, gebruik je een link vanuit het externe boekingsplatform. Hieronder vind je daarvoor de instructie per boekingsplatform:

Boekingen importeren vanuit booking.com
Boekingen importeren vanuit Airbnb.com
Boekingen importeren vanuit Natuurhuisje.comSynchroniseer boekingen met je agenda

Naast de koppeling met je kalender op Huurkalender.nl, kun je de externe boekingen ook koppelen aan je persoonlijke agenda. Nieuwe boekingen worden dan ook automatisch aan je agenda toegevoegd als deze aan de Huurkalender worden toegevoegd. Zo ben je altijd snel op de hoogte van wat er binnenkomt. Lees hier hoe je de beschikbaarheidskalender van Huurkalender.nl aan je persoonlijke agenda koppelt.


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan