Koppel je kalender aan je persoonlijke agenda

Met één klik koppel je de boekingen vanuit Huurkalender.nl aan je persoonlijke agenda. Zo ben je snel op de hoogte van de laatste boekingen die zijn binnengekomen en heb je een overzicht van je boekingen altijd bij de hand. Hieronder lees je hoe je je kalender zelf aan je Apple of Google agenda koppelt.


Selecteer de gewenste agenda synchronisatie

Ga via Account naar Import en Synchronisatie pagina. Op deze pagina vind je de knoppen om je kalenders te koppelen met je agenda.Je kunt je boekingen op twee manieren aan je persoonlijke agenda koppelen, namelijk:

 • Inclusief geïmporteerde boekingen
  In deze koppeling zijn ook alle boekingen opgenomen, inclusief de geïmporteerde boekingen van externe platformen.

 • Alleen Huurkalender.nl boekingen
  Dit zijn alle boekingen vanuit Huurkalender.nl, exclusief de geïmporteerde boekingen van externe platformen (zoals booking.com)


Koppel je kalender aan je Apple agenda

De kalender voeg je makkelijk en snel toe aan je persoonlijke Apple-agenda. 

 1. Kies in de omgeving Import en Synchronisatie welke boekingen je wilt synchroniseren met je agenda en klik op die knop. Bijvoorbeeld "Alle boekingen". 

 2. Je krijgt nu een pop-up in je agenda met daarin de url van de kalender:

 3. Klik op Abonneer om je te abonneren op deze kalender.

 4. Geef de agenda een naam en zet de optie Werk automatisch bij: op Elke 5 minuten. Dan ben je altijd snel op de hoogte.

 5. Klik vervolgens op OK op de instellingen te bevestigen en je persoonlijke agenda is gekoppeld aan je online kalender. 

Nu worden elke 5 minuten alle boekingen welke in je Huurkalender bijwerkt in je agenda. Als er een wijziging heeft plaatsgevonden, wordt je agenda automatisch bijgewerkt met de nieuwste informatie.


Kalender aan je Google agenda koppelen

Wil je de kalender koppelen aan je  Google agenda? Volg dan de volgende stappen: 

 1. Ga naar Import en Synchronisatie. Kopieer de synchronisatie link van de kalender die je wilt toevoegen. Klik dan op de link onder de knop met de gewenste koppeling "Klik hier om de link te kopiëren".


  Vervolgens voeg je de link toe aan je Google agenda. 

 2. Ga naar je Google agenda: https://calendar.google.com/calendar/

 3. Klik in het linker blok onder "Other calendars" of "Andere kalenders" op het "+"-icoon.

 4. Selecteer vervolgens de optie "From URL".

 5. Plak de URL in het veld en klik op "Add calendar".

 6. En je bent klaar. De boekingen van de Huurkalender worden automatisch in je agenda opgenomen.
  Let op: voer je een wijziging in de Huurkalender door, dan kan het tot 8 uur duren voordat Google de wijzigen heeft overgenomen. Tenzij je dit in de instellingen van de import wijzigt naar bijvoorbeeld elke 30min.


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan