Minimum aantal dagen of nachten invoeren

Wil je gasten graag aan minimaal aantal nachten laten boeken? Of wil je je fiets voor een minimaal aantal dagen achter elkaar verhuren? Ook dat is mogelijk met je eigen Huurkalender. Geef eenvoudig een minimum aantal nachten of dagen per boeking op, bijvoorbeeld een minimaal aantal nachten binnen een reguliere vakantie of een andere drukke periode om de bezettingsgraad eenvoudig te verhogen.


In dit voorbeeld lees je hoe je als verhuurder eenvoudig instelt dat er minimaal 7 nachten geboekt moeten worden. Dit stel je in een paar stappen in via je account op Huurkalender.nl. Volg onderstaand stappenplan, zodat je eenvoudig de instellingen voor een minimum in je eigen kalender kunt toepassen. 


Zo voer je het minimum aantal in

  1. Ga via Plugin naar de pagina Prijzen en services.

  2. Selecteer op deze pagina de optie Totaalprijzen invoer bij je kalender:

  3. Voeg vervolgens een periode toe waarbinnen de instellingen actief moeten zijn, bijvoorbeeld van 1 juni tot 31 augustus.

    TIP: Eventueel kun je ook de boekbare dagen instellen, als je bijvoorbeeld alleen midweken beschikbaar stelt voor gasten.  4. Standaard staat de minimale duur voor verhuur op één nacht.
 Maar in dit voorbeeld wil je als verhuurder graag een minimum van 7 nachten. Verander de minimale duur naar 7 nachten door er op te klikken.

  5. De instellingen worden automatisch bevestigd op het moment dat je de optie hebt geselecteerd. Dit herken je ook aan de volgende melding:

En je bent klaar. Nu is het in de periode 1 juni tot 31 augustus alleen mogelijk om een boeking te plaatsen van minimaal 7 nachten. 
Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan