Boekingen importeren van externe websites

Je kan de boekingen vanuit externe webistes automatisch synchroniseren met de Huurkalender als de externe website over een export url beschikt. Dit kan een een iCal link, ics link, export link of een agenda link zijn. Als er nieuwe boekingen aan je kalender in de externe website worden toegevoegd dan zullen deze dagen automatisch synchroniseren als bezet opgenomen in je eigen kalender. Hierdoor kan je de beschikbaarheid opnemen in je eigen Huurkalender. Hieronder worden de stappen nader toegelicht door middel van een eenvoudig stappenplan om direct goed op weg te helpen. Uiteindelijk toch nog vragen? Stuur ons  een bericht en wij helpen je graag. 

Kopieer de export link van de externe website

  1. Ga bijvoorbeeld naar Airbnb en kopieer de export link. 

Koppel de externe website aan je Huurkalender

  1. Log in in jouw administratiepaneel van Huurkalender.nl.
  2. Ga via Account naar de Import & synchronisatie pagina. 
  3. Klik op Kalender link toevoegen.
  4. Selecteer de kalender waar de boekingen in moeten worden geïmporteerd.
  5. Geef de geïmporteerde kalender een naam en geef de boekingen welke via deze link worden geïmporteerd een status. Bijvoorbeeld "Bevestigd". De geïmporteerde boekingen worden dan met deze status in je Huurkalender geïmporteerd.
  6. Vul vervolgens de link van je externe kalender in bij kalender link.

  7. Klik op Synchronisatie link toevoegen om de instellingen te bevestigen.

Boekingen worden automatisch gesynchroniseerd 

En je bent klaar. Nu zijn de boekingen van je externe website zijn gekoppeld aan je Huurkalender. Als er nieuwe boekingen worden toegevoegd aan je externe website dan worden deze binnen een uur ook in je Huurkalender toegevoegd en als bezet in je kalender weergegeven. Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan