Boekingen importeren van Micazu.nl

Boekingen die je ontvangt via Micazu eenvoudig naar je beschikbaarheidskalender van de Huurkalender. Zo voorkom je dubbele boekingen en blijft je beschikbaarheid altijd up-to-date.

Om de boekingen van Micazu naar Huurkalender.nl te importeren, heb je een link nodig. Micazu.nl gebruikt daarvoor een ".ical" export-link. Deze link zorgt voor een koppeling van je Huurkalender met de laatste boekingen van Micazu. Dezelfde link kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld de boekingen van Micazu in je eigen agenda te importeren.

Volg onderstaand stappenplan om de boekingen vanuit Micazu.nl te importeren.

Kopieer de export link van Micazu.nl

 1. Log in in je administratiepaneel van Micazu.nl.

 2. Kies voor overzicht boekingen.

 3. Kies oor iCal Kalenders.

 4. Kies voor iCal Kalender exporteren.

 5. Kopieer de link in het export-veld, dit is de link welke je aan de Huurkalender moet toevoegen om de kalenders met elkaar te koppelen.


Koppel het natuurhuisje aan je Huurkalender

 1. Log in in je administratiepaneel van Huurkalender.nl.

 2. Ga via Account naar de Import & synchronisatie pagina. 

 3. Klik op Nieuwe kalender toevoegen.

 4. Selecteer de kalender waar de boekingen in moeten worden geïmporteerd.

 5. Geef de geïmporteerde kalender een naam en geef de boekingen die via deze link worden geïmporteerd een status, bijvoorbeeld "Bevestigd". De geïmporteerde boekingen worden dan automatisch met deze status in je Huurkalender geïmporteerd. 

 6. Vul vervolgens de link van Micazu.nl in bij synchronisatie link.

 7. Klik op Synchronisatie link toevoegen om de instellingen te bevestigen.

Boekingen worden automatisch gesynchroniseerd 

En je bent klaar. Nu zijn de boekingen van Micazu.nl gekoppeld aan je huurkalender. Als er binnen Micazu nieuwe boekingen worden toegevoegd dan worden deze binnen een uur ook in je Huurkalender toegevoegd en als bezet in je kalender weergegeven. Hierdoor zijn je boekingen altijd up-to-date.


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan