Overzicht Huurkalender pakketten 

De Huurkalender.nl biedt vier verschillende pakketten aan, met elk andere opties en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat je een pakket kiest dat het beste bij jouw verhuurobject(en) past. Om je daarbij te helpen, vind je hier een overzicht van alle pakketten van de Huurkalender en de daarbij behorende functionaliteiten. Let op: elk volgende pakket bevat minstens de functionaliteiten van het vorige pakket. Daarom worden per pakket alleen de extra opties toegelicht. Ga je voor het meest uitgebreide Plus-pakket? Dan krijg je alle functionaliteiten van alle pakketten. 

Pakketten binnen de Huurkalender

Free-pakket

Met het Free-pakket kun je gratis één kalender aanmaken en beheren op Huurkalender.nl. Dit geeft je een handig overzicht van al je boekingen. 

Lite-pakket

Het Lite-pakket geeft je de mogelijkheid om de kalender ook in je website op te nemen. Dat kan heel eenvoudig met onze kalender plugin.
Dit zijn de belangrijkste functionaliteiten van het Lite-pakket: 

Beschikbaarheid delen

Je kunt je beschikbaarheid delen via e-mail en/of via de kalender module op je eigen website. Bezoekers hebben zo een goed overzicht van je beschikbaarheid voordat zij een reservering aanvragen. 

Meerdere talen

Je kunt de kalender in meerdere talen weergeven voor bezoekers uit het buitenland. De talen Nederlands, Duits, Frans en Engels zijn standaard aan de Huurkalender toegevoegd. Naast de standaard talen kun je ook eenvoudig je eigen talen aan de Huurkalender.nl toevoegen, bijvoorbeeld Noors of Italiaans. 


E-mails versturen

Verstuur eenvoudig e-mails via de Huurkalender.nl naar je huurders. Alle contactmomenten worden overzichtelijk onder de boeking weergeven, met daarin alle e-mailverkeer naar de boeker toe. Zo houd je het klantcontact geordend. 

Betaalverzoeken versturen

Verstuur betaalverzoeken naar je boekers door een koppeling met je betaalprovider te maken. Zo zie je eenvoudig of een betaling is voldaan of niet. Je hoeft niet langer handmatig te controleren of een betaling wel of niet is voldaan. Alle gegevens staan eenvoudig en overzichtelijk bij elkaar.

Boekingen synchoniseren

Synchroniseer boekingen met externe kalenders zoals Booking.com en/of Airbnb of één van de vele andere boekingsplatformen, zodat de beschikbaarheid in je kalender altijd up-to-date is. Zo voorkom je dubbele boekingen.
De Huurkalender synchroniseert automatisch met de externe partijen om te kijken of er een wijziging heeft plaatsgevonden. Deze wijziging wordt dan direct in je kalender doorgevoerd. 

Daarnaast kun je de boekingen van Huurkalender.nl eenvoudig exporteren naar externe platformen via de exportlink. Voer deze link in bij bijvoorbeeld Airbnb, dan nemen zij de beschikbaarheid van de Huurkalender automatisch over. 

Pro-pakket

Met het Pro-pakket kun je ook direct boekingen ontvangen via je eigen kalender. Dit doordat men eenvoudig op de datum kan klikken en zo een boeking plaatsen in je eigen kalender. 

Via het persoonlijke contactformulier kan men dan een boeking plaatsen in je eigen kalender. Het contactformulier kun je zelf vormgeven met daarin elk gewenst veld om zo de nodige informatie te ontvangen van je toekomstige boeker. 

Voeg ook extra sevices aan je kalender toe zoals de nachtprijzen, belastingen en/of extra servicepakketten zoals fietsverhuur, ontbijt, linnenpakket of andere verhuuropties. Deze opties worden dan direct in de boeking opgenomen, zodat je eenvoudig ziet wat men heeft gehuurd. 

Kortingscodes 

Voeg kortingscodes aan je Huurkalender toe om een speciale korting te kunnen geven binnen een bepaalde periode of aan een bepaalde groep mensen.

Rechtstreeks betalingen ontvangen

Na een boeking kan je ervoor kiezen om direct een betaling te ontvangen van de boeking. Je kan dit bedrag zelf samenstellen. Deze optie is niet verplicht. Denk bijvoorbeeld aan een aanbetaling van 50% van de huur of alleen de borg. 

E-mail templates 

E-mail templates besparen je veel tijd bij het opstellen van e-mails voor klanten. Met een druk op de knop verstuur je eenvoudig een gepersonaliseerde e-mail. De gegevens van de boeking worden dan automatisch in de e-mail gevoegd zodat je deze niet hoeft aan te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam, e-mailadres, huurprijs, nog te betalen bedrag en nog veel meer e-mail tags. 

E-mails inplannen

Je kunt ook e-mails inplannen. Dat is handig als je bijvoorbeeld altijd drie dagen voor aankomst een e-mail met informatie wil sturen. Of een e-mail met daarin het betaalverzoek voor het openstaande bedrag van de boeking. Je stelt zelf de frequentie en de kenmerken in, zodat het systeem weet op welke momenten jij wilt dat een specifieke e-mail verzonden wordt. 


Hieronder zie je een voorbeeld van het instellen van e-mails:

Rapportages

Draai eenvoudig rapportages uit van je boekingen. Deze functionaliteit is handig voor bijvoorbeeld belastingaangiftes met verhuurgegevens. 

SMS alerts

Ontvang bij elke boeking en/of betaling een SMS alert. Zo ben je direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je Huurkalender. Standaard ontvang je natuurlijk alle gegevens al via je gewenste de e-mailadres

Meerdere gebruikers

Beheer je Huurkalender met meerdere gebruikers en geeft de gebruikers specifieke rollen binnen de Huurkalender. 

Plus-pakket

Het Plus-pakket is een compleet pakket voor de verhuur van jouw object. Dit pakket bevat alle opties van het Lite + Pro pakket met daarbij een kant en klare website. 

Kant en klare website

De website is kant en klaar geïnstalleerd op basis van Wordpress. Je past de website eenvoudig aan met de Elementor Pro plugin. 

Elementor Pro

De licentie van Elementor Pro is standaard inbegrepen in het Huurkalender Pro pakket. Hiermee pas je gemakkelijk alle pagina’s op je website aan naar je persoonlijke look and feel. 

Domeinnaam

Binnen elk pakket zit een domeinnaam naar keuze. Dit kan een bestaande domeinnaam zijn of een nieuw te registreren domeinnaam. Controleer hier of je domeinnaam nog beschikbaar is: https://domeinnaam.huurkalender.nl/

Email hosting

Met een e-mail hosting verstuur je e-mails vanuit je eigen domeinnaam. Met een zakelijke afzender wek je een professionele indruk naar klanten.  bla bla 

SSL certificaat

We voorzien je website van een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat zorgt voor een veilige verbinding. Google ziet je website hierdoor als betrouwbaar, wat resulteert in een hogere ranking en bezoekersaantallen.

Automatische backups

Wij zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot de laatste backups van je website. Stel er gaat (per ongeluk) iets helemaal fout of je wil een backup op je computer downloaden, dan is dat geen probleem. Met een druk op de knop download je een backup van je website of zet je een backup van een paar dagen terug weer terug. 

Automatische updates

Je installatie wordt automatisch geüpdatet naar de laatste versie. Zo ben je altijd up-to-date met de nieuwste wordpress versie. 

Snelle laadtijden

Gegarandeerd snelle laadtijden van je website met behulp van de WP Rocket licentie. Deze licentie is inbegrepen in het Plus pakket en zorgt ervoor dat je website altijd snel laadt. Dit is niet alleen belangrijk voor bezoekers, maar ook voor je score in zoekmachines.Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan