Zo verras je je huurders tijdens Pasen!

Vind je het leuk om zo nu en dan eens uit te pakken voor je huurders? Wij ook! Want wie iets extra’s doet, wordt niet vergeten. En bovendien heb je er zelf ook plezier van als je je huurders zo enthousiast ziet. 

Pasen is de uitgelezen kans om weer eens uit te pakken en je huurders in het zonnetje te zetten met een kleine verrassing. Nu de zon weer gaat schijnen zitten we allemaal beter in ons vel, dus laten we de positiviteit extra met elkaar delen. Met deze verrassingsideeën maak jij de ervaring van je huurders rondom Pasen onvergetelijk!

Verras met chocoladepaaseitjes 

Maak je huurders blij met heerlijke chocoladepaaseitjes. Zet ze bijvoorbeeld in een kommetje klaar op tafel bij aankomst of geef ze in het zakje mee na afloop als bedankje. Tip: ga altijd voor eitjes zonder vulling, zo loop je het minste kans dat mensen met allergieën er niet tegen kunnen.Paasversiering in je vakantiehuis 

Niets zo vrolijk als het voorjaar. Vrolijk je vakantiehuis daarom op met wat paasversiering. Denk aan paastakken of tulpen voor op tafel. Geen tijd om echte tulpen te onderhouden? Kies dan voor een bosje kunsttulpen. Staat net zo gezellig! 
Vrolijke paasgroet op een bedankkaartje

Een klein gebaar maar een grote waardering: een bedankkaartje doet het altijd goed. Bedank je je huurders standaard met een kaartje? Kies dan komende weken voor een paaskaartje om het extra actueel en persoonlijk te maken. De lentekriebels vrolijken iedereen op!Bed & Breakfast paasontbijt 

Ontvang je gasten in je bed & breakfast tijdens Pasen? Pak lekker uit met een paasontbijt! Kook wat eitjes, dek de tafel in paasthema en zorg voor veel felle kleuren op tafel.Knutselpakketje of verstopeieren voor kinderen

Vergeet ook de kleintjes niet. Ook hun ervaring kun je onvergetelijk maken door ze te verrassen met iets extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een paashaas-knutselpakketje, een leuke kleurplaat met kleurtjes erbij of eieren om te verstoppen in en om het vakantiehuis. Pak uit met paaskorting 

Laat je vaste klantenkring tijdens het paasweekend een vakantie boeken met korting. Stuur de code persoonlijk per e-mail of deel het op je social media kanalen. Wie weet sleep je zo nog wat extra boekingen binnen voor de meivakantie, het hoogseizoen of zelfs al voor het najaar! 

Een kortingscode maak je eenvoudig aan in je Huurkalender-account onder het tabblad 'Prijzen en Services'. Je kunt zelf kiezen wat de code wordt, bijvoorbeeld ‘EI2022’ of ‘PAASHAASKORTING’. 


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan