Hoe overhandig je de sleutels van jou vakantiewoning aan gasten?

Er zijn een aantal manieren waarop je de sleutels van je vakantiewoning aan gasten kunt overhandigen:

  1. Persoonlijk afgeven: Als je in de buurt woont of in staat bent om naar het vakantiehuis te reizen, kun je de sleutels persoonlijk afgeven aan de gasten. Dit geeft je de kans om hen welkom te heten en om eventuele vragen te beantwoorden.

  2. Sleutelkluis: Als je niet in de buurt woont of niet in staat bent om naar het vakantiehuis te reizen, kun je gebruikmaken van een sleutelkluis. Dit is een kleine, veilige kluis waar je de sleutels in kunt opbergen. De gasten krijgen dan een code waarmee ze de kluis kunnen openen en de sleutels kunnen pakken.

  3. Verzenden per post: Als je de sleutels niet kunt afgeven of gebruikmaken van een sleutelkluis, kun je de sleutels per post verzenden. Zorg ervoor dat je de sleutels op tijd verzendt, zodat de gasten ze op tijd ontvangen.

  4. Gebruik maken van een verhuurkantoor: Als je samenwerkt met een verhuurkantoor, kunnen zij de sleutels afgeven aan de gasten. Dit kan handig zijn als je niet in staat bent om de sleutels persoonlijk af te geven of te verzenden.


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan