De voordelen van reviews op je website

De voordelen van reviews op je website

We verschuiven langzaamaan naar een maatschappij waarin transparantie en eerlijkheid meer dan ooit centraal staan. De beste manier waarop jij als verhuurder transparant en eerlijk kunt zijn naar toekomstige huurders is met behulp van reviews op je website.

Win vertrouwen van boekers

Het belangrijkste voordeel van reviews op je website is het vertrouwen dat je wint van boekers. Je zal zelf ook wel eens twijfelen bij het speuren naar de beste optie voor jouw wensen. Reviews helpen je dan bij het maken van een keuze, wetende dat het vaak eerlijker is dan het perfecte plaatje dat de verhuurder je voorschotelt. Dat vertrouwen is nodig om je websitebezoekers ervan te overtuigen om een boeking te plaatsen. 

Kans om te leren

Het toestaan van reviews geeft jou als verhuurder de kans om te leren van klanten. Als je huurders actief uitnodigt om een review te plaatsen, bijvoorbeeld via een automatische e-mail enkele dagen na het bezoek, verlaag je de drempel voor hen om eerlijk te zijn over hun ervaring. Je ontvangt zo gratis feedback waar je veel van kunt leren. Zo kun je je verhuurbedrijf constant blijven verbeteren. 

Vind je het eng om (slechte) reviews te ontvangen? Gebruik dan onze tips voor het omgaan met klachten van huurders. 

Meer websitebezoekers 

Zolang huurders reviews blijven plaatsen op je website, is er een constante stroom van nieuwe content. Met deze content scoor je weer hoger in de zoekmachine, wat resulteert in meer websitebezoekers. 

Meer kans op tevreden boekers in de toekomst

Door de transparantie en eerlijkheid op je website, heb je meer kans op tevreden boekers in de toekomst. Je weet zo namelijk veel beter de verwachtingen te managen. Boekers weten van tevoren wat er perfect is en waar er nog verbeteren valt, en houden daar rekening mee in hun verwachtingen voorafgaand aan de verhuur. Grote kans dat ze daardoor uiteindelijk tevreden zijn. En hoe meer enthousiaste huurders je uiteindelijk treft, hoe groter de kans op een sneeuwbaleffect van positieve reviews.


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan