Welk pakket past bij mij? (met rekenvoorbeeld) 

Voor de beste verhuurresultaten is het belangrijk dat je het Huurkalender-pakket kiest dat bij jou en jouw verhuurobjecten past. Binnen Huurkalender.nl kun je kiezen uit een Free-pakket, Lite-pakket, Pro-pakket en Plus-pakket. Hieronder leggen we in een aantal voorbeeldsituaties uit welk pakket het beste bij je zou passen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.


Om te beginnen is het goed om te weten dat elk betaald pakket op Huurkalender.nl op basis van twee kalenders is. Voor elke twee kalenders die je extra nodig hebt, kun je een extra pakket afnemen. Over dat extra pakket ontvang je altijd 30% Next-korting. 


Situatie: Ik heb één vakantiehuis en een eigen website

Heb je een vakantiehuis waarbij je de beschikbaarheid op je eigen website wilt weergeven, door bijvoorbeeld te synchroniseren met Booking.com en/of Airbnb.com? Dan heb je voldoende aan het Lite pakket. Met het Lite pakket kun je de beschikbaarheid op je eigen website weergeven en je kalenders synchroniseren met externe kalenders zoals die van Booking.com, Airbnb.com of andere verhuurplatformen die een ical, ics of agenda export ondersteunen.

Rekenvoorbeeld Lite (bij 1-2 kalenders)

Binnen het Lite pakket kun je twee kalenders aanmaken dus met een kalender heb je voldoende aan een Lite pakket. Dit komt neer op 7 euro per maand.

Wil je ook direct boekingen en betalingen ontvangen via je eigen kalender? Ga dan voor het Pro pakket. Dit komt neer op 17 euro per maand.  


Situatie: Ik heb vier vakantiehuizen en een eigen website

Stel, je hebt momenteel vier vakantiehuizen (dat zijn vier kalenders) en beschikt al over een eigen website. Je wilt die kalenders graag tonen op je eigen website, en ook rechtstreeks boekingen en betalingen ontvangen. Met deze wensen val je in het Pro pakket. Omdat je bij elk pakket twee kalenders krijgt, heb je hiervan twee pakketten nodig.

Rekenvoorbeeld Pro (bij 4 kalenders)

Je hebt twee pakketten nodig. Op het tweede pakket ontvang je 30% Next korting. Dit komt neer op een totaal van: 

1x Huurkalender Pro voor 2 kalenders = 17 euro 

1x Huurkalender Pro voor 2 kalenders = (17 euro - 30%) 11,90 euro

Totaalprijs = 28,90 euro per maand voor vier kalenders. 


Situatie: ik heb 3 vakantiehuizen en nog geen website 

Stel: je hebt 3 verhuurobjecten, en wilt daarvoor graag een kant-en-klare verhuurwebsite. Ook dat is mogelijk! Je komt dan uit bij het Plus-pakket. Binnen het Plus-pakket zitten ook alle functionaliteiten van het Huurkalender Pro-pakket. Dat wil zeggen dat je eenvoudig je kalenders en boekingen kunt beheren. Alles in één dus. 

Met meer dan 2 kalenders heb je maar 1x het Plus pakket nodig. Stel je hebt 3 kalenders dan heb je 1 Plus pakket en 1 Pro pakket nodig. Dit omdat het Plus pakket de website is, en de website heb je al met de afname van het Plus pakket. Voor de extra kalenders heb je dan alleen nog een Pro pakket nodig om ook via de andere kalenders direct boekingen te ontvangen. 

Rekenvoorbeeld Plus (bij 3 kalenders)

1x Huurkalender Plus voor 2 kalenders = 27 euro
1x Huurkalender Pro voor 2 kalenders = (17 euro - 30%) 11,90 euro
Totaalprijs = 38,90 euro per maandHuurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan