Minimaal 7 nachten per boeking

  • Geplaatst op: 25 jun, 2019 Minimaal aantal nachten Minimale boeking
Stel je kalender eenvoudig in dat er minimaal 7 nachten geboekt moet worden. Bijvoorbeeld binnen een reguliere vakantie of een andere drukke periode. Je kan dit eenvoudig instellen de pagina Prijzen en services in je account. Hieronder worden de stappen verder toegelicht zodat je eenvoudig deze instellingen in je eigen kalender kan toepassen. 

  1. Ga via Plugin naar de pagina Prijzen en services.
  2. Selecteer op deze pagina de optie Totaalprijzen invoer bij je kalender:
  3. Voeg vervolgens een periode toe waarbinnen de instellingen actief moeten zijn, bijvoorbeeld van 1juni tot 31augustus. Dan ziet de opbouw er als volgt uit: 
  4. Standaard wordt de "minimale duur" op één nacht gezet.
 Maar wij willen geen minimale duur van  één nacht maar een minimale duur van 7nachten. Verander de minimale duur naar 7 nachten door er op te klikken.

  5. De instellingen worden automatisch bevestigd op het moment dat je de optie hebt geselecteerd. Dit wordt ook weergegeven door de volgende melding:

En je bent klaar. Nu is het in de periode 1 juni tot 31 augustus alleen mogelijk om een boeking te plaatsen van minimaal 7 nachten. 


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan


ChatChatten? Wij zijn online