Boekingen exporteren naar externe kalenders

  • Geplaatst op: 25 jun, 2019 Huurkalender exporteren Kalender synchroniseren

Je kan eenvoudig de Huurkalender koppelen aan externe kalenders zoals een Booking.com, Airbnb.com of Micazu.nl. Importeer eenvoudig en snel de export link van Huurkalender in een extern platform om de boekingen van de Huurkalender automatisch te synchroniseren. 

Boekingen exporteren

Om de export link voor de externe partijen te bemachtigen ga je via Account naar de pagina Import en Synchronisatie. Onder de kop Huurkalender boekingen exporteren kan je de export link voor externe partijen vinden:


Alleen de boekingen van de Huurkalender worden in deze link opgenomen. Gebruik de export link van de externe partijen voor de geïmporteerde boekingen (bijvoorbeeld Booking.com). 


Agenda synchronisatie

Naast de export link is het ook mogelijk om de boekingen te koppelen aan je persoonlijke agenda. Nieuwe boekingen worden dan ook automatisch aan je agenda toegevoegd als deze aan de Huurkalender worden toegevoegd. Lees hier meer over het koppelen van de Huurkalender met je persoonlijke agenda.


Huurkalender.nl - Uw verhuur goed geregeld

Maak het uzelf en uw klanten gemakkelijk en beheer uw beschikbaarheid eenvoudig online. Beheer uw online reserveringen, boekingen en beschikbaarheid van uw vakantiewoning, bed & breakfast, auto, camper of boot nu simpel online met het flexibele reserveringssysteem van Huurkalender.nl.

Maak nu gratis een kalender aan


ChatStel je vraag